Pomoćni radnici za rad na brušenju izlivenih ploča

Licenciranoj Agenciji za zapošljavanje Novotek radna snaga potrebni pomoćni radnici za rad na brušenju izlivenih ploča. Radi se u Guči.

Fabrika se bavi završnom i mašinskom obradom odlivaka i metala, proizvodnjom peći i šporeta na čvrsto gorivo. U toku postojanja, menjala se tehnološka i kadrovska osposobljenost kombinata kao i asortiman proizvoda, u skladu sa tehnološkim inovacijama u oblasti livarstva, a u skladu sa zahtevima domaćeg i inostranog tržišta.

Zbog izuzetnog kvaliteta odlivaka livnica pored sopstvene proizvodnje, proizvodi delove i komponente za brojne proizvođače peći i kotlova po njihovim modelima i crtežima.

Livnica je tehnički i tehnološki opremljena za livenje odlivaka za potrebe rudarske industrije, elektro privrede, građevinarstva, cementara, auto industrije i industrije traktora, termo industrije, mašinske industrije.

Smeštaj i hrana su obezbeđeni.

Radnik na brušenju izlivenih delova je dužan da se pridržava pravila o zaštiti na radu, da na radnom mestu nosi zaštitnu opremu i da vodi računa o opremi i mašinama sa kojima radi.

Kontakt telefoni: 060/309-93-73, 060/343-40-31, 064/343-40-30


Podeli oglas!

3 thoughts on “Pomoćni radnici za rad na brušenju izlivenih ploča

  1. Poštovanje,
    obzirom da sam zainteresovan za posao koji se nudi, zamolio bih za malo više detalja vezanih za posao(cena rada-plata,smeštaj, rad na određeno ili neodređeno i sl.).
    Ujedno mi recite kako mogu konkurisati.
    Pozdrav,Saša

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.