Šankeri, konobari, konobarice za rad u Hrvatskoj

Novotek Radna Snaga je licencirana agencija za zapošljavljanje u zemlji i inostransvu koja potražuje kandidate u oblasti ugostiteljstva za rad na poziciji šankera i konobara na hrvatskom primorju. Usluge agencije Novotek su besplatne za sve kandidate koji potražuji posao.
Poslodavac obezbedjuje smeštaj, obrok i legalan rad koji podrazumeva izradu radne i boravišne dozvole, kao i potpisivanje ugovora o radu odmah nakon stupanja u radni odnos. Samim tim, zaposleni dobija doprinose za penziono i zdravstveno osiguranje. Plata je redovna i uplaćuje se u celosti na račun zaposlenog.
Zainteresovani kandidati za poziciju šankera treba da imaju iskustva sa radom na kafematima, točilicama za pivo i svim aparatima koji iziskuju pripremu hladnih i toplih napitaka. Zaduženje zaposlenog je i obezbedjivanje šanka potrebnim namirnicama i pićima. Vrlo je važno da higijena bude na visokom nivou. Dobra komunikacija izmedju šankera i konobara doprinosi efikasnosti ovog posla.
Konobar prima porudžbinu od gosta, prenosi šankeru i vodi računa da gost bude uslužen kvaliteno u što kraćem roku. Takodje je važno da konobar izvrši pripremu objekta pre dolaska novih gostiju. Kako je komunikacija izmedju šankera i konobara važna, tako je važna i komunikacija izmedju konobara i gostiju. Konobar se gostima obraća sa poštovanjem i uvažavanjem, a očekuje se i da bude na raspolaganju svojim klijenima sve vreme dok su u objektu kako bi se oni osećali što prijatnije. Elokventnost je jako važna sposobnost koju konobar treba da poseduje. Cilj je da gosti budu zadovoljni kako bi se rado vratili ponovo. Brzina, efikasnost, topla reč i osmeh su ključ uspeha poslovanja jednog ugostiteljskog objekta.
Agenicja Novotek Radna Snaga ima navišu bonitetnu osenu, što garantuje da sarađuje samo sa pouzdanim poslodavcima. Ukoliko Vam odgovara ovakvo radno mesto prijavite se putem mejla posaonovotek@gmail.com ili nazovite naše agente za zapošljavanje.
Kontakt telefoni:
Kristina Vulović – +381 60 343 40 32
Jelena Spasić – +381 65 343 40 30


Podeli oglas!

One thought on “Šankeri, konobari, konobarice za rad u Hrvatskoj

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.