Potrebni radnici monter/električar telekomunikacionih sisitema za rad u Nemačkoj, Norveškoj, Danskoj

Licenciranoj Agenciji za zapošljavanje Novotek manpower radnici monter/električar telekomunikacionih sisitema za rad u Nemačkoj, Norveškoj, Danskoj.

Prijava za ovu poziciju je besplatna, bez ikakvih troškova zapošljavanja.

Za svakog radnika poslodavac će obezbediti radnu i boravišnu dozvolu, lekarski pregled, socijalno, penziono i zdravstveno osiguranje. Rad je siguran i legalan. Radnicima je obezbeđen smeštaj i prevoz do posla, radno odelo i sav alat. Za svakog radnika je organizovana obuka zaštite na radu.

Monter/električar telekomunikacionih korisničkih sistema je angažovan na pripremnim poslovima za instaliranje komunikacione infrastrukture. Učestvuje u izvođenju instalacija kablovske infrastrukture, kao i u montaži I demontaži korisničke opreme telekomunikacionih korisničkih sistema. Takođe obavlja poslove iz domena redovnog i periodičnog održavanja ovih sistema.


Podeli oglas!

8 thoughts on “Potrebni radnici monter/električar telekomunikacionih sisitema za rad u Nemačkoj, Norveškoj, Danskoj

  1. Dobar dan
    Zovem se Nebojsa i zainteresovan sam se za vas oglas.
    Ja sam po struci elektrotehnicar telekomunikacija, radio sam i kao elektricar na projektima poput Kula Beograd, Beograd na vodi kao pomocni elektricar(ugradnja industrijskog osvetljenja, kabliranje, cevarenje itd.) imam pasos EU i primio sam Fajzerovu vakcinu protiv Kovida-19.
    Ono sto me zanima je nivo iskustva, plata/satnica(neto u nemackoj na poresku klasu 1), znanje jezika(zname engleski i osnovni nemacki) i smestaj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.